top of page

Πολιτική Επιστροφών

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, το προϊόν η τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν.

Οδηγίες επιστροφής

Βάσει νόμου οι επιστροφές θα πρέπει να αποστέλλονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη. Αν το πακέτο επιστροφής αποστέλλεται χρησιμοποιώντας μια διαφορετική courier από την συνιστώμενη, όλες οι σχετικές δαπάνες θα είναι ευθύνη του πελάτη. Η νέα αποστολή προϊόντων προς αντικατάσταση προιόντος που επιστράφηκε γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη. Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται στην τρέχουσα τιμή του εκάστοτε είδους κατά την ημερομηνία παραλαβής τους στο www.lultimaboutique.com από την courier.

Οι τρεις τύποι της επιστροφής είναι:

Αλλαγή μεγέθους

Τα προϊόντα μπορούν να ανταλλάσσονται μόνο όταν ένα διαφορετικό μέγεθος ή ένα διαφορετικό χρώμα από τον ίδιο κωδικό προϊόντος είναι διαθέσιμο.

Πιστωση του λογαριασμού σας

Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της επιστροφής, το ποσό πιστώνεται στο λογαριασμό πελάτη στο lultimaboutique.com.

Η πίστωση:

α. Mπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επόμενη αγορά σας στο lultimaboutique.com.

β. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά σε μια μελλοντική παραγγελία εντός ενός μηνός από την επιστροφή.

γ. Δεν είναι σωρευτική με άλλες πιστώσεις του καταστήματος. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί στο σύνολό της σε μια αγορά που είναι είτε ίση ή μεγαλύτερη από την αξία της.

Επιστροφή χρημάτων

Οι επιστροφές θα πραγματοποιούνται το ταχύτερο από τη στιγμή που έχουν επιστρέψει τα προϊόντα, έχουν ελεγχθεί και έγιναν αποδεκτά από το lultimaboutique.com. Παραγγελίες που πληρώνονται με τραπεζικό έμβασμα, πρέπει να επιστρέφονται στον αρχικό λογαριασμό. Στην επιστροφή χρημάτων, ο πελάτης χρεώνεται  τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων. Aλλαγές και επιστροφή χρημάτων σε εκπτωσιακά προϊόντα ή σε περίοδο εκπτώσεων θα γίνονται μόνο με αντικατάσταση εκπτωσιακού προϊόντος κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία και εφόσον είναι εφικτό. Προϊόντα προσφορών με έκπτωση της τάξεως -50% και άνω δεν θα γίνονται αλλαγές ούτες επιστροφές χρημάτων.

 

Όροι και Προϋποθέσεις

 

Η ετικέτα ασφαλείας θα πρέπει να είναι ακόμα άθικτη και κολλημένη στα προϊόντα. Τα προϊόντα δεν πρέπει να έχουν φορεθεί, πλυθεί ή τροποποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, και δεν πρέπει να παρουσιάζουν σημάδια χρήσης. Οι σόλες υποδημάτων πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν κανένα σημάδι. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν με όλες τις αρχικές ετικέτες, συσκευασίες και άλλα εξαρτήματα (σακούλες, κρεμάστρες, θήκες κλπ) που παρελήφθησαν. Παπούτσια και άλλα αξεσουάρ θα πρέπει να επιστραφούν με τα αρχικά κουτιά τους, τα οποία δεν πρέπει να καταστραφούν ή να τροποποιηθούν ή να χρησιμοποιηθούν ως εξωτερικό κιβώτιο για την αποστολή. Τα προϊόντα πρέπει να είναι συσκευασμένα στη συσκευασία που παρελήφθησαν. Συμπεριλάβετε την πρωτότυπη απόδειξη/τιμολόγιο μαζί με το επιστρεφόμενο πακέτο.  Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού εμπορεύματος, πρέπει να ακολουθήσετε τις παραπάνω οδηγίες. Το lultimaboutique.com διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει να αποστείλετε φωτογραφία σχετική με το ελάττωμα ή το πρόβλημα των εμπορευμάτων πριν από την έγκριση της επιστροφής. Όπου είναι εφικτό, το lultimaboutique.com θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος. Προϊόντα που έχουν οποιοδήποτε σημάδι χρήσης ή φθοράς θα πρέπει να επιστραφούν στον πελάτη. Το lultimaboutique.com διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφή προϊόντος που δεν είναι εγκεκριμένη ή δεν αποστέλλεται σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής που περιγράφεται παραπάνω. Σε περίπτωση μη εγκεκριμένων ή επιστροφών εκτός της ενδεδειγμένης διαδικασίας , τα εμπορεύματα θα επιστρέφονται στον πελάτη στη διεύθυνση αποστολής που αναφέρεται στην αρχική παραγγελία. Αν μια μη εγκεκριμένη επιστροφή γίνεται αποδεκτή, το lultimaboutique.com θα αφαιρέσει ένα 10% της αξίας της συναλλαγής για την αμοιβή των διοικητικών εξόδων. Για κάθε ζήτημα που δεν αναφέρεται ρητά, υπερισχύει ο ευρωπαϊκός κανονισμός που άφορα τις πωλήσεις εξ αποστάσεως .

RETURN POLICY

If for any reason you are not satisfied with a purchase, the item(s) can be returned for a product exchange, store credit or refund within 14 days of the order’s delivery date. Shipping charges are not refundable. In order for returns to be accepted, all items must be in perfect condition with security tag and original packaging.

Returns from countries outside the E.U. are not possible for items on sale. Returns are also not accepted for items that have been labelled NON-RETURNABLE in the product description. These are usually seasonal or customizable items for which we are unable to accept returns.

L'ULTIMA BOUTIQUE reserves the right to refuse returns that are unauthorized and/or not sent in accordance with the return policy detailed online and in the Return Instructions accompanying an order. In the case of unauthorized or non-standard returns, the merchandise will be returned to the shipping address specified in the original order.
 

 • PRODUCT EXCHANGE: Items can be exchanged for a different size or an alternative style.
   

 • STORE CREDIT: Store credit can be used on a future order within 12 months of the return.
   

 • REFUND: Refunds will be processed within 5 working days from the date when returned items have been checked and accepted. Refunds can only be remitted to the initial credit card, Paypal or bank account used for paying for the order. Please note that processing time may vary depending on the bank or credit card company.

 • Greece Courier Service 3€

 • Europe (EU) Post  15€

 • USA, Canada, Mexico & Middle East DHL 75€

 • Rest of the World DHL 75€

Making a return or exchange is easy. Just follow these instructions and make sure you send your item(s) back to us within 14 days of receiving your order.

Send us an email at ultimamaria@yahoo.gr or call +30 210 98 43 845 Monday–Friday 10.00am-5.00pm (CET).

Within the next working day you will receive an email confirming your returns request and instructions on how to arrange your return collection.

Once we receive and accept your returned package, you will receive an email confirming your exchange, store credit or refund.

bottom of page